Snickeriet i Varberg - finsnickeri med passion för trä & känsla för detaljer
Trappor & Räcken

– vi designar och platsbygger –Vi tar gärna på oss uppdrag att renovera en gammal trappa som har tappat charmen – eller bygga upp en helt ny modern trappa. Utomhus, inomhus, offentlig miljö eller hemma.


Rak trappa, svängd trappa, trappa med vilplan, balktrappa eller entrétrappa. Låt dig inspireras bland våra foton nedan eller kontakta oss så kan vi tillsammans komma fram till vilken variant som passar er.


Vi har även goda samarbetspartners om ni önskar en trappa med detaljer i annat material än trä, exempelvis med rostfritt räcke eller metalldetaljer. Kanske har ni tänkt er en målad modell i gammal stil.

För att få ett perfekt slutresultat erbjuder vi unika lösningar där vi tar tillvara din personliga prägel. Din vision som kund är viktig för oss och för att vi ska kunna presentera en produkt som uppfyller dina förväntningar. 

Vi gör även: 

✦ Kök & Badrum

✦ Möbler & Förvaring

✦ Diverse Finsnickeri

✦ Butik- & Kontorsinredning

✦ Hotell- & Restauranginredning

Kontakta oss 

ROT-avdrag

Hos oss kan du göra ROT-avdrag för arbetskostnad vid montering i hemmet. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till ROT-avdrag. Mer info se Skatteverkets hemsida.Vi tar gärna ett samtal med dig!

Kontakta oss eller kom förbi på en kopp kaffe.