Snickeriet i Varberg - finsnickeri med passion för trä & känsla för detaljer
Kök & Badrum

– vi designar och platsbygger –


Att få till en stor förändring kräver inte alltid en helrenovering. Vi hjälper förstås gärna till att nå dit du önskar, oavsett om det gäller ett komplett kök eller en liten detalj. Att få designa en egen badrumsmöbel och låta oss tillverka den kan lyfta ditt badrum eller underlätta förvaring.


Ett kök eller ett badrum kan också snabbt få ett helt nytt liv genom att bara ändra det minsta lilla – köksluckor, bänkskivor, kompletterande skåp eller en ny köksö. Förutom alla träslag jobbar vi i corian, laminat, fanér och mdf för ytbehandlade kök i den kulör du önskar.

För att få ett perfekt slutresultat erbjuder vi unika lösningar där vi tar tillvara din personliga prägel. Din vision som kund är viktig för oss och för att vi ska kunna presentera en produkt som uppfyller dina förväntningar. 

Vi gör även: 

✦ Trappor & Räcken

✦ Möbler & Förvaring

✦ Diverse Finsnickeri

✦ Butik- & Kontorsinredning

✦ Hotell- & Restauranginredning

Kontakta oss 

ROT-avdrag

Hos oss kan du göra ROT-avdrag för arbetskostnad vid montering i hemmet. Material- och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till ROT-avdrag. Mer info se Skatteverkets hemsida.Vi tar gärna ett samtal med dig!

Kontakta oss eller kom förbi på en kopp kaffe.