Om ossVi som jobbar här

Peter Andersson, ägare
Per-Yngve Gustavsson
Leif Jacobsson

 

Detta gör vi

De uppdrag vi tar på oss är allt inom trä (förutom flaggstänger). Det unika med oss är att vi är öppna för alla önskemål och tycker om att få utmaningar av våra kunder. Variation i arbetet ger oss arbetsglädje och vi utvecklas ständigt tack vare våra kunders behov. Vi arbetar både mot privatkunder och företag och viktigt för oss är att kunden får den produkt som är beställd och att leveransen sker på utsatt tid.

 

Lokal förankring & hög service

Vi är verksamma runtom på västkusten, Halland med omnejd – och visar stort engagemang i våra uppdrag. Vi utför uppdrag för såväl företag som privatpersoner och relationen till kunden är viktig för oss. Vi är det lilla snickeriet som blir personligt för dig som kund. Trots vår litenhet är inget uppdrag för stort eller omöjligt. Tillsammans hittar vi lösningar.

Vill du ha vår hjälp går det bra att kontakta oss via e-post, telefon eller titta förbi. Vid behov åker vi ut till dig som kund för måttande eller konsultation på plats. Vi utför även eventuell montering av den färdiga produkten.

Med lång erfarenhet inom finsnickeri kan vi erbjuda våra kunder service och ett gediget hantverk. Vi kan skräddarsy det du som kund vill ha och tillsammans diskutera oss fram till hur vi kan möta just dina behov.

Viktigt för oss är hantverket, hög kvalitet och att du som kund känner att du får ett skräddarsytt alternativ.

Hos Snickeriet i Varberg görs allt från grunden – från det första måttandet till det sista spikslaget.

 

Kort om vår historia

Snickeriet i Varberg har sedan starten 1996 hållit till i lokaler strax söder om Tångaberg utanför Varberg. Snickeriet, som då hette ”Perry´s snickeri & möbeldesign” grundades av Per-Yngve Gustafsson som redan då hade många års erfarenhet inom branschen. Kort efter starten anställdes Peter Andersson som precis tagit examen från sin utbildning till möbel- och inredningssnickare i Malmö.

Perry och Peter hade arbetat tillsammans i 16 år när de 2012 beslutade sig för en förändring. Peter tog över verksamheten och Snickeriet i Varberg AB grundades. Idag finns Perry fortfarande kvar i verksamheten med sin breda och mångåriga kompetens. I det lilla teamet anställdes 2012 Leif Jacobsson som även han har lång erfarenhet inom branschen.

Tillsammans kompletterar vi varandra med våra olika specialområden och har sammanlagt nästan 100 års erfarenhet inom yrket. Detta gör att vi kan möta och tillgodose behoven för en stor variation av kunder. Med den breda kompetensen inom hantverket kan vi även hålla en hög kvalitet på våra produkter.